Till Kalle och Smirnoff

Hej Kalle och Smirnoff!
 
Hur har ni det, är ni lyckliga? Vad gör ni om dagarna, ni kanske har hittat nån fin tjej eller lärt er nåt nytt?
Jag tänker på er så ofta och jag är så ledsen att jag inte hälsat på er än, det har inte gått för hade jag gjort det hade ni fått följa med mig hem eller så hade jag blivit kvar hos er men snart är jag stark nog och då kommer jag.
 
Jag tänkte bara berätta för er att jag mår bra nu men allt är förändrat och inget är sig likt. Ert hem ser dock ut ungefär som vanligt och Aska och Luggis håller ställningarna, Aska blir snart 24 år! Och ni blir 12, stora pojkarna. 
 
Som ni ser har jag lärt mig att skriva igen och jag kan tala och göra massor av de saker jag kunde förut, innan jag blev sjuk, och de saker jag inte kan längre gör inte så mycket, jag har lärt mig andra bra grejer istället. 
 
Minns ni dagen då Hussen råkade ut för olyckan och bröt nacken? Det var ingen bra dag alls faktiskt men vet ni vad?! Hussen både står och går och mår jättebra nu och hälsar så mycket han med.
 
Allt blev så himla konstigt där på slutet och jag är ledsen för det men jag hoppas och tror att ni förstår, ni är ju kloka kameler och snart ses vi igen. Ni finns för alltid i mitt hjärta.
 
Kram från er Kamelmor 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Så härligt att läsa din uppdatering. Jag har saknat kameläventyrerskan och hur det gått för er

2019-04-25 @ 22:12:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0