Julledigt

Nu har Kalle gjort sista kamelgiget (ytterligare en julkrubba) för i år och tar sig härmed en låååång vila. Typ ända till i vår eller nåt då folk brukar börja krypa fram ur sina gömslen och längta efter en kamel eller två.
Eftersom Kalles matte är i rätt dåligt skick så har Kalle fått åka och jobba med lite nya kollegor, vilket har gått fantastiskt bra och jag tror t.o.m han har hittat en ny favoritperson, lugna sköna Anna som löser det mesta ihop med en kamel. 
Tur att det finns vikarierande Kamelmorsor att få tag i!
 
Kalle på jobbet. Inte Anna på bilden men rätt julkrubba. 
 

Djurkrubba

Varför inte pigga upp besökarna lite extra när man anordnar en julkrubba? Gör den levande, gör en djurkrubba!
 
Anna håller Kalle. Inte så ansträngande jobb för Anna, Kalle lägger sig gärna och idisslar och halvsover i några timmar.
 
En idisslande kollega i djurkrubban.
 
 
 

På gång

Alla fem gångarter sitter. 4 veckors vila har gjort sitt. Nu kör vi!
 
 

Från det ena till det andra

Kalle har vilat upp sig efter fyra långa dagar på Swedish International Horseshow där han legat och sovit i Agrias monter. Kalle gillade faktiskt Agrias monter så mycket att han helst inte ville lämna den för att ta en bensträckare eller ens när vi skulle åka hem. Han meddelade även att han gärna skulle vilja ha en exakt likadan här hemma och gärna med samma trevliga uppassning och glada intresserade åskådare som öser beröm och vördnadsfulla ord över honom.
 
I morse gick vi på mysig promenad iallafall och även om det inte dök upp några fans i skogen hade vi en skön stund tillsammans.
 
 

RSS 2.0