nio minus

Fantastiskt! Nu är det äntligen MIN säsong! Förutom att jag jobbar ihjäl mig ännu mer än vanligt men det hindrar inte mig från att kasta mig ut i snön för att brotta ner en kamel eller två. Fast Kalle behöver inte brottas omkull, det är mer Smirnoff som kan behöva lära sig ett och annat om livet.
Idag var Smirnoff svårfångad, sur och allmänt stirrig. Han och Kalle har fått flocka ihop sig alldeles för länge och min utmaning just nu är att övertyga honom om att jag är ett minst lika trevligt och tryggt sällskap som Kalle.
Efter lite diskuterande och allmänt tonårstjafs stod Smirre alldeles stilla vid ett träd och väntade på sin tur medans Jessica och jag gjorde iordning våra hästar och Kalle. Sen körde vi ett pass med två hästar och varsin handkamel. Ärtan och Jessica har aldrig haft varken handhäst eller handkamel förut men de var otroligt duktiga båda två fast jag gav dem ganska tuffa utamaningar runt träden och i backarna i hagen men så hade de den nu riktigt rutinerade kamelen Kalle bakom sig.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0