kamelfrågesport på schemat

Pojkarna är supertighta nu och vill gärna vara max en meter ifrån varandra mest hela tiden. I ladan ligger de med huvudena tätt intill varandra, ungefär som om de låg och överförde vackra djupa tankar mellan sig. 
Smirnoff håller ofta huvudet lite högre medans Kalle kryper ihop intill honom och det ser ut som om Smirnoff vaktar sin lilla kamelvän.
Det är verkligen ombytta roller! Kalle har ju alltid varit storebror och haft huvudansvaret och fått visa Lilllebror runt i livet och nu får Kalle krypa ihop nära en stor trygg vän och koppla av till hundra procent. Det är så fint, sniff!
 
Nu har ju detta flockande som jag tidigare nämnt en liten baksida. Pojkarna blir nämligen lite förnärmade när man ska skilja dem åt och även om Kalle är en lydig och följsam kamel kan jag uppfatta ett visst missnöje när han inser vad jag har för planer för dagen och att dessa inte innefattar hans bästis Smirre.
Det är ju inte direkt så att han härjar loss på något sätt men man kan ana ett litet gurgel och idag även ett litet fräs.
Nu måste ju Kalle få uttrycka sina känslor, han är ju kamel! Men det får stanna vid ett fräs, nåt mer vill jag inte veta av.
Väl på plats var han naturligtvis lika trevlig som vanligt och lyckades glädja ett helt gäng på 60-70 jättetrevliga personer.
Kalle ska även ha en eloge idag för att han lät mig sätta på honom en BH! Det var nämligen så att gruppen vi jobbade med kom från ett företag som sysslade med mammografi och då tyckte vi att min orientaliska magdansar- BH kunde komma väl till pass.
Tilltaget blev mycket uppskattat av samtliga deltagare och Kalle agerade storsint och sa inget om att kände sig förnedrad på något sätt.
 
Nu ska våra vänner få flocka ifred tills på lördag för då ska Kalle jobba igen!
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0