flyglektion?

Idag var det flygpremiär för Jessica!
Efter en härlig skogstur med mig på Aska, Jessica på Kalle, Johan längst fram och lille Semlon som såg till att flocken höll ihop på ett korrekt sätt så tog vi ut Smirnoff på en promenad. Smirre gick först med Johan och Jessica, Kalle och jag höll oss bakom.
Som alla vet blir man alltid lite lugn och flummig av att umgås med kameler så döm av min förvåning när Jessica helt plötsligt lättar från marken och flyger rakt upp i luften för att landa på rumpan bredvid mig!
Kalle och jag blev helt överrumplade och flög i luften av rena förskräckelsen vi med. Vilken syn det måste varit, två tjejer och en kamel som hoppar en meter samtidigt!
Men framför oss gick Smirnoff med en ovanligt fräck min och och tittar man noga så kan man hitta det typiska avtrycket från en ganska stor kamelfot på Jessicas ridbyxor... 

Kommentarer
Postat av: ingela

JA det var inte snällt hoppas det gick bra, Ni är så duktiga ni skule behöva komma hit en vecka o dressera våra ligister. Här var filmteamet i förrgår o gjorde slutklämmen. Hur bra gick det då när Tingeling skulle ridas.... hon har aldrig spottat o varit så arg o irriterad, vi var tokgröna från topp till tå, tuggade på S huvud vilken hon aldrig gjort..vet inte vad som flög i henne. Varit dåligt med träning när Kashmir varit dålig, blivit lite för hagbekväm kanske...

2012-08-22 @ 12:41:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0