flockdjur

Ingen rast och ro för våra kameler här inte.
Pojkarna flockar så fint, kanske lite för fint för ikväll gjorde vi ett litet experiment.
Jag tog ut Kalle på en kort promenad, strax utom synhåll för Smirnoff och Johan satt och gömde sig i bilen i hagen för att se vad Smirre skulle ta sig för när hans nyfunne vän försvann.
Vi kunde genast konstatera att detta är riktiga flockdjur och att våra kameler på två dygn lyckats pakta ihop sig så de nu är rätt oskiljaktiga.
Kalle levde rövare på promenaden och bockade, kickade och for så jag fick ta honom under tukt och förmaning och jag kan lova att jag var glad över att ingen satt på honom för det rörde på sig en hel del.
Herr Smirnoff i sin tur rusade runt i hagen så hans husse blev alldeles nervös och ringde mig för att rapportera.
Då han ändå tenderade att tagga ner en smula gömde jag mig bakom ett torp med husse i luren och klev fram först när Smirnoff hade lugnat ner sig.
Behöver jag nämna att pojkarna blev nöjda när de fick återse varandra?
 
Väl tillbaka i hagen tränade jag en stund med Kalle och lyckades faktiskt efter en stunds tragglande få honom att ligga på kommando för andra gången!
Kalle måste ha undrat vad jag var på för terroristhumör idag som helt plötsligt kom ut och ställde och styrde och krävde en massa helt onödiga saker.
 
Nu har vi en massa jobb framför oss i veckan för till helgen och två helger till framöver är Kalle bokad på jobb så vi måste helt enkelt få det här att fungera El Pronto.
En annan lösning är annars att skaffa en tredje kamel så ingen blir ensam hemma... *visslar och tittar oskyldigt i taket*

Kommentarer
Postat av: Karin med Kå

Fantastiskt kul ändå, att de har blivit så bra kompisar ju! :) Men som sagt, en tredje kanske inte vore så dumt! ;P

2012-08-13 @ 21:37:50
Postat av: Ingela

Jag röstar på en till:-) vi har samma problem här en vill inte gå själv o en vill inte stanna kvar. Blir så mkt krångligare :-( Men ni är så ihärdiga o duktiga så ni fixar det. Kram

2012-08-15 @ 21:26:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0