en promenad!

Vilken häftig kamel han är den där Smirnoff!
Jag började träningspasset med att stänga in Kalle i ladan för att sen försöka fånga in Smirre utanför. Och jag försökte. Och försökte. Och försökte. Och försökte. Och...ja, ni fattar nog,
Herr Smirnoff gled undan som en hal tvål i badkaret och när jag lyckades komma nära så fräste han och skuttade runt med alla benen åt varsitt håll och så drog han vidare i full fart med högburet huvud.
Jag fick alltså tänka om och öppnade således ladan så han fick gå in och vara trygg med Kalle.
Väl i ladan gick det utmärkt att ta tag om näbben på honom och sätta på grimman. Håhåjaja...Sen tassade vi ut och Smirre fick öva på att stå uppbunden och bli borstad vilket han inte tyckte var helt fel. Efter den lilla borststunden
gjorde vi lite joinup-övningar, halter, ryggningar osv en stund för att tillslut lämna Kalle, ladan och den stora trygga hagen för att ta vår första ensamma promenad längs vägen.
Vår fina, fina kamel var så otroligt duktig och allt gick klockrent. Jag kunde öppna och stänga grindarna med honom bredvid och han bara fanns där och följde så fint att han knappt märktes.
 
Det var ett tag sen nu men en välbekant varm känsla har börjat pirra i magtrakten och nej-det är inte magsåren, jag tror jag är kär! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0