Tack till er

Som många anat sig till har har det inte riktigt varit som det ska här det senaste halvåret. Det har ju bland annat återspeglat sig i total bloggtorka vilket jag djupt beklagar.
Jag önskar att jag kunde säga att det var över nu och hädanefter kommer den här sidan dagligen fyllas med en massa roliga inlägg och glada tillrop men det var visst en lång väg att vandra på snåriga stigar i ett jäkla dunkel.
TUR DÅ att mina pälsklingar är vana vid just snårig terräng (om än i lite bokstavligare bemärkelse) och kan se till att jag kommer ut ordentligt och får välbehövlig motion och mental träning. I och med detta stimuleras även min aptit så att jag orkar äta enligt min foderstat och de ser även till att jag håller en jämn dygnsrytm.
Man kan sammanfatta det med att de håller ordning på mig och ser till att näsan är ovanför vattenytan helt enkelt.
 
Idag påminde mig Aska och Smirnoff om att jag faktiskt tycker om snö och vinter, vilket jag helt hade glömt bort, tack för påminnelsen, så de tog med mig ut på tur. Aska passade till och med på att köra ett riktigt kul hästskämt när vi satt och fikade på en sten i skogen. Hästskämtet bestod av att vid ett obevakat ögonblick dra av sig tränset mot ett träd och springa i förväg genom snöyran genom hela skogen och gömma sig på en tomt. När det var färdigskämtat och Smirre och jag flåsat oss ut ur skogen med halvmeterdjup snö kom hon glatt springandes bakifrån och ville gärna ansluta till sällskapet igen. Hästhumor.....jättekul...
 
Nåväl.
Jag vill iallafall passa på att tacka samtliga humorhästar, kloka kameler, myskatter och kärlekshunden för att ni finns, håller mig under armarna, flåsar mig i nacken och puttar mig i baken när det så väl behövs. Utan er fick jag klura länge på vad som är meningen med livet men nu behövs ju inte det. Så, mitt innerligaste, djupaste, varmaste och ärligaste tack. 
 
 
På väg hem i snön som jag kom på att jag tycker om.
 
 

Kommentarer
Postat av: Snigel

Men DÄR är du ju! Jag har saknat dig (och dina djur)! Kram! // Snigel

Svar: Åh, tack. Jag har också saknat mig lite:)
Gunilla Crantz

2016-11-10 @ 12:57:25
URL: http://snigelland.se
Postat av: Mim

Ett sånt härligt inlägg! Det gjorde mig väldans glad så här på morgonkvisten, eller vad man säger så här dags :)
Jag har också saknat dig, saknat er! <3

Svar: Tack:)
Gunilla Crantz

2016-11-11 @ 03:05:17
URL: http://nouw.com/justdidit

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0