Indiantankar

Något man antagligen inte ska känna som vuxen ryttare och hästägare är att ett pass på ridbanan är bland det tråkigaste man kan göra med sin häst.
Men så är det. Jag är en indian i själ och hjärta och mina djur är mina barndomsdrömmar i verklig form som jag leker med i skog och mark och där ridbanan är en bra inhägnad plats att lära djuren lite tricks, en ledarskapsövning eller att gå över fladdrande presenningar. 
Så efter ett nödvändigt men ändå ganska roligt och givande dressyrpass känner jag mig jättevuxen och stolt. Ungefär som när man har tackat nej till en kul kväll med vin hos grannen och varit hemma och städat och lagt sig tidigt istället.
 
 
 
Väntar dock fortfarande på att bli frälst så finns det någon snäll ridlärare som vill komma och inspirera och tämja två indianponnysar och deras förvildade ägare så är du varmt välkommen.
Skälig ersättning och en tur på en kamel erbjuds naturligtvis. 

Kommentarer
Postat av: Annalena

Jag som älskar ordning och reda och fina vägar på ridbanan är grymt avundsjuk på din ridbana :) Vi har en helt ok paddock som jag är väldig glad över att den överhuvudtaget finns när man har sin häst ute på landet, men din är strået vassare.

Svar: Du kan få den. Bara att komma och hämta närsomhelst! :)
Gunilla Crantz

2016-05-20 @ 19:19:57
Postat av: Ninna

Ehm. Du minns visst inte att jag är utbildad ridlärare och har tävlat upp till Msv dressyr? ;)

Svar: När kan du komma?:)
Gunilla Crantz

2016-05-22 @ 10:32:07
Postat av: Ninna

Lördag 28e? Har ingen barnvakt men barnet kanske kan åka på Aska under tiden? ;)

Svar: Avgjort! Välkomna!
Gunilla Crantz

2016-05-22 @ 10:43:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0