Here we go again

Vi hade ju inga bekymmer här och absolut inga veterinärutgifter så vi slog till på en ögonskada också. Just ögonskador är ju lite av Askas specialitet så vi tog något beprövat den här gången. 
 
När Askas öga har läkt ska jag hålla en liten utbildning för henne i hur man blundar när man skrubbar huvudet mot tallarna.
Men för tillfället hinns inte det med för jag ska ge medicin i munnen en gång om dagen, droppa en annan medicin i ögat, vänta 20 minuter och sen lägga salva i ögat. Detta ska dessutom upprepas 3ggr dagligen.
Funderar ev på att sluta jobba för gott och bara sitta hemma och passa på djuren så de håller sig i skinnet och framförallt vid liv...

Kommentarer
Postat av: Annalena

Kan det vara så att Aska tycker att hon har fått lite för lite uppmärksamhet från matte den sista tiden.En liten ögonskada gör ju att man får ha matte för sig själv. Krya på henne och hälsa att det är olämpligt att klia ögonen på tallar.

Svar: Så kan det vara. Eller så var det någon som frenetiskt skulle skrubba av sig munkorgen...Aska hälsar och tackar och jag med!
Gunilla Crantz

2016-04-21 @ 22:25:57
Postat av: Malin Lindqvist

Fördelen är att du slipper ligga hemma och sparka dig trött, medan du eldar upp pengarna.
Man får vara glad för det lilla i bland.

Svar: Faktiskt! mycket bättre att slita ihop till brödfödan och veterinärerna än att sitta hemma och glo:)
Gunilla Crantz

2016-04-21 @ 22:33:41
Postat av: Ida

När det börjar krångla till sig tenderar det att hålla i sig ett tag. Så fungerar det i varje fall hemma hos oss på våran gård. Kämpekramar från Finland ska du i alla fall få.

Svar: Det tackar jag för, speciellt när det kommer från en som vet!
Gunilla Crantz

2016-04-22 @ 17:38:09
URL: http://antasdjurgard.blogspot.fi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0